Kunstgras bestellen Naaldwijk

Kunstgras bestellen in Naaldwijk? Bekijk het online kunstgras assortiment en maak een selectie uit de verschillende soorten gras. Kunst bestellen kan op twee manieren. Makkelijk en snel online of persoonlijk bij ons in de kunstgras showtuin in Naaldwijk.

Online kunstgras bestellen

Wilt u online kunstgras bestellen? Vul de lege velden in op het formulier. Geef zoveel mogelijk details aan en verzend het formulier. Na ontvangst neemt een kunstgras specialist van EasyLawn telefonisch contact op met u en neemt de specificaties door. Zijn er nog wensen? Maak deze ook kenbaar!

Bestel in de showtuin

Tijdens het bezichtigen en voelen van het gras in onze showtuin kunt u ook het kunstgras bestellen. Het voordeel hiervan is, dat er een hovenier van EasyLawn aanwezig is welke u prima kan adviseren. Bovendien is er geen haast, heerlijk ontspannen de mogelijkheden doornemen.

Een kunstgras offerte?

Wilt u liever eerst nog een specifieke kunstgras offerte ontvangen? Uiteraard stellen wij die graag voor u op. Indien nodig komen wij op uw locatie ter inventarisatie. Een kunstgras gazon is voor langere tijd, maak daarom de juiste keuze.

Free

Vragen? Bel ons
06-28411842

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Naaldwijk

Vos Tuinen
Zekkenstraat 9 bu 2
3151 XP Hoek van Holland

T. 06-28411842
E. info@easylawn.nl

Route berekenen