Kunstgras legservice Naaldwijk e.o.

De kunstgras legservice van EasyLawn is actief in Naaldwijk en omstreken. Dit is een prima service, voor een vakkundige en mooie aanleg van een kunstgras gazon. Zowel in de tuin, als omtrek bij het zwembad en op het schoolplein. De legservice is ontzorgend, u heeft er geen werk aan!

Wat doet de legservice?

De legservice doet al het voorbereidende werk, de aanleg en de afwerking. Denk hierbij aan het verwijderen van puin en tuinafval, het aanbrengen van de ondergrond en valdempende matten, kustgras leggen en alles verbinden en afwerken. Het resultaat is prachtig en duurzaam. U heeft bijna geen omkijken naar uw kunstgras gazon.

Duurzaam kunstgras, minimum aan onderhoud

Kunstgras is duurzaam in gebruik. Het materiaal is van hoge kwaliteit en slijtvast. Uiteraard is het weersbestendig. Bovendien vergt het weinig tot geen onderhoud, wellicht wat aangewaaid afval te verwijderen. Het materiaal bevat geen schadelijke stoffen. Ook kinderen en huisdieren kunnen er heerlijk op spelen.

Leg het gras zelf

Wilt u zelf het gras leggen? Hiervoor hebben wij een tweetal kunstgras leginstructies gemaakt. Lees de kunstgras leginstructie en bekijk de legvideo onderaan deze pagina. Bij vragen kunt u contact opnemen, zodat een kunstgras specialist u snel verder helpt.

Free

Vragen? Bel ons
06-28411842

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Referenties

Kunstgras Naaldwijk

Vos Tuinen
Zekkenstraat 9 bu 2
3151 XP Hoek van Holland

T. 06-28411842
E. info@easylawn.nl

Route berekenen