0174 445678   |    SG25_Tuinwinkel@sgravenzande.intratuin.nl Showtuin: Monsterseweg 129a | 2691 JE 's Gravenzande
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Naaldwijk e.o.

De kunstgras legservice van EasyLawn is actief in Naaldwijk en omstreken. Dit is een prima service, voor een vakkundige en mooie aanleg van een kunstgras gazon. Zowel in de tuin, als omtrek bij het zwembad en op het schoolplein. De legservice is ontzorgend, u heeft er geen werk aan!

Wat doet de legservice?

De legservice doet al het voorbereidende werk, de aanleg en de afwerking. Denk hierbij aan het verwijderen van puin en tuinafval, het aanbrengen van de ondergrond en valdempende matten, kustgras leggen en alles verbinden en afwerken. Het resultaat is prachtig en duurzaam. U heeft bijna geen omkijken naar uw kunstgras gazon.

Duurzaam kunstgras, minimum aan onderhoud

Kunstgras is duurzaam in gebruik. Het materiaal is van hoge kwaliteit en slijtvast. Uiteraard is het weersbestendig. Bovendien vergt het weinig tot geen onderhoud, wellicht wat aangewaaid afval te verwijderen. Het materiaal bevat geen schadelijke stoffen. Ook kinderen en huisdieren kunnen er heerlijk op spelen.

Leg het gras zelf 

Wilt u zelf het gras leggen? Hiervoor hebben wij een tweetal kunstgras leginstructies gemaakt. Lees de kunstgras leginstructie en bekijk de legvideo onderaan deze pagina. Bij vragen kunt u contact opnemen, zodat een kunstgras specialist u snel verder helpt.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras