0174 445678   |    SG25_Tuinwinkel@sgravenzande.intratuin.nl Showtuin: Monsterseweg 129a | 2691 JE 's Gravenzande
Gratis staal aanvragen

Kunstgras showtuin

Wilt u kunstgras zelf zien en voelen? Kom dan naar onze kunstgras showtuin in Naaldwijk. Hier zijn wij alleen op afspraak aanwezig, dus bel of mail van tevoren even. Het voordeel is dat u lekker ontspannen kunt rondkijken en vragen stellen. Er liggen diverse grassoorten in groot formaat, dat geeft een goede indruk.

Kunstgras specialisten

De hoveniers van EasyLawn zijn echte kunstgras specialisten. U kunt rekenen op onze expertise en service. Met onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak, weten wij een succes te maken van iedere locatie. Of het nu gaat om een kleiner balkon, een grote tuin of een sportveld.

Vraag een offerte aan! 

Wilt u een afspraak maken in de showtuin, bij u op locatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op en leg uw wensen en eisen op tafel. Bij kunstgras Naaldwijk verkopen wij kunstgras voor ieder budget. Betrouwbaar, professioneel en betaalbaar.

Openingstijden kunstgras Naaldwijk

Neem contact op en maak een afspraak bij u op locatie of voor een bezoek aan de kunstgras showtuin in Naaldwijk. Per mail of telefonisch zijn wij gedurende doordeweekse dagen bereikbaar. Van maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 17 uur en op zaterdag van 10 uur tot 14 uur. Afspraken kunnen ook in de avonduren plaatsvinden.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras